PALVELUT LENNOILLA

Lentoyhtiökohtaiset matkatavarasäännöt ja palvelut reittilennon aikana turistiluokassa.

FINNAIR

Lennolle saa ottaa mukaan maksutta jokaista yli 2-vuotiasta matkustajaa kohden yhden laukun, jonka paino on enintään 23 kg. Lisäksi käsimatkatavaraa voi olla enintään 8 kg laukussa, jonka enimmäismitat ovat 55 x 40 x 23 cm. 

Euroopan lennoilla on tarjolla maksullinen Sky Bistro -valikoima, josta asiakas voi ostaa mieleisensä välipalan.

Euroopan lennoilla erityisruokavaliotoiveita ei oteta vastaan.

Mannertenvälisillä lennoilla tarjotaan lämmin ateria ruokajuomineen. Lisäksi myynnissä on snack-tuotteita.
Terveydellisistä tai uskonnollisista syistä tilattavat erikoisruokavaliotilaukset pyydämme ilmoittamaan hyvissä ajoin viimeistään 2 viikkoa ennen lentoa.

Istumapaikkavaraus on Finnairin lennoilla maksullinen lisäpalvelu. Voit ostaa kauttamme tämän lisäpalvelun, jolloin varmistat, että istutte samassa seurueessa olevien kanssa sekä meno- että paluulennoilla vierekkäin (Huom! konetyypin muutos saattaa vaikuttaa jo varattuihin paikkoihin). Ilman lisäpalvelua matkustaville asiakkaille Finnairin järjestelmä jakaa automaattisesti istumapaikat, jolloin vierekkäisiä istumapaikkoja ei voida taata. 

Jos matkasi alkaa muualta kuin Helsingistä, voit varata kauttamme edullisesti matkaasi sopivat kotimaan liittymälennot. Kysy lisätietoja toimistostamme.

ICELANDAIR

Lennolle saa ottaa mukaan maksutta jokaista yli 2-vuotiasta matkustajaa kohden yhden laukun, jonka paino on enintään 23 kg. Lisäksi käsimatkatavaraa voi olla enintään 10 kg laukussa, jonka enimmäismitat ovat 55 x 40 x 20 cm.

Icelandairin lennoilla ateriat ja alkoholijuomat ovat maksullisia. Maksutta tarjoillaan vettä, mehua, kahvia ja teetä. Myynnissä on lisäksi monipuolinen välipala- ja juomavalikoima. Erityisruokavaliotoiveita ei oteta vastaan.
Huom! Maksuvälineenä lennolla hyväksytään vain luotto- tai debitkortti sekä maksu Saga bonuspisteillä.

Istumapaikat koneessa määritellään lipunkirjoituksen yhteydessä ja pyrimme sijoittamaan samalla varauksella olevat asiakkaat lähekkäin. Istumapaikkatoiveet pyydämme ilmoittamaan hyvissä ajoin viimeistään 2 viikkoa ennen matkaa, mutta emme voi taata niiden saatavuutta.

ROYAL JORDANIAN

RoyaL Jordanian lennolle saa ottaa mukaan maksutta jokaista yli 2-vuotiasta matkustajaa kohden yhden laukun, jonka paino on enintään 23 kg. Lisäksi käsimatkatavaraa voi olla enintään 7 kg laukussa, jonka enimmäismitat ovat 51x41x23 cm.

Lennolla tarjotaan lämmin ateria alkoholittomien juomien kera. Terveydellisistä tai uskonnollisista syistä tilattavat erikoisruokavaliotilaukset pyydämme ilmoittamaan hyvissä ajoin viimeistään 2 viikkoa ennen lentoa.

Istumapaikat lennolle varataan lähtöselvityksessä, emmekä voi vaikuttaa niiden sijaintiin. Lähtöselvitys pyrkii aina varaamaan samalla varauksella olevat asiakkaat vierekkäin.

LUFTHANSA

Lennolle saa ottaa mukaan maksutta jokaista yli 2-vuotiasta matkustajaa kohden yhden laukun, jonka paino
on enintään 23 kg. Lisäksi käsimatkatavaraa voi olla enintään 8 kg laukussa, jonka enimmäismitat ovat 55x40x23 cm.

Lufthansan Euroopan lennoilla tarjotaan snack-tuote ruokajuomineen. Erikoisruokavaliotoiveita ei oteta vastaan. Mannertenvälisillä lennoilla tarjotaan lämmin ateria ruokajuomineen.

Istumapaikat lennolle jaetaan lähtöselvityksessä emmekä voi vaikuttaa niiden sijaintiin. Lähtöselvitys pyrkii aina varaamaan samalla varauksella olevat asiakkaat vierekkäin.

AEGEAN AIRLINES

Aegean Airlinesin lennolle saa ottaa mukaan maksutta jokaista yli 2-vuotiasta matkustajaa kohden yhden laukun, jonka paino on enintään 23 kg. Lisäksi käsimatkatavaraa voi olla enintään 8 kg laukussa, jonka enimmäismitat ovat 56x45x25 cm.

Lennolla tarjotaan aikataulusta riippuen joko aamiainen tai lämmin ateria ruokajuomineen.
Terveydellisistä tai uskonnollisista syistä tilattavat erikoisruokavaliotilaukset pyydämme ilmoittamaan hyvissä ajoin
viimeistään 2 viikkoa ennen lentoa.

Istumapaikat lennolle jaetaan lähtöselvityksessä emmekä voi vaikuttaa niiden sijaintiin. Lähtöselvitys pyrkii
aina varaamaan samalla varauksella olevat asiakkaat vierekkäin.

Kuukauden kohteet

Katso kuukauden kohteet!