Vuoden 2020 maailmannäyttelyn isäntäkaupungissa Dubaissa aistit eksoottista kulttuuria yhdistettynä kansainväliseen tunnelmaan. Täällä kohtaavat vanha arabialainen ja huikea moderni arkkitehtuuri, värikkäät soukit kapeine kujineen ja valtavat ostoskeskukset kansainvälisine liikkeineen sekä vanhat beduiiniperinteet ja nykypäivän uusimmat innovaatiot.

Vaikka Dubai tunnetaan nykyään erityisesti ennätyksellisen suurista ja korkeista rakennuksistaan ja modernista ilmeestään, elää kaupungissa edelleen vahvasti myös perinteinen Lähi-idän kulttuuri. Matkan aikana tutustummekin syvemmin Arabiemiraattien historiaan ja perinteisiin. Kaikkialta maailmasta tuleviin innovaatioihin meidät puolestaan johdattaa vierailu Expo 2020 -maailmannäyttelyssä. Teemme myös päiväretken maan pääkaupunkiin Abu Dhabiin, jossa näemme upean Sheikh Zayedin moskeijan sekä Louvre-museon. Matkan päätteeksi ihailemme Dubain kaupunkikuvaa maailman korkeimmasta rakennuksesta, Burj Khalifasta käsin.

Ei lähtöjä myynnissä tällä hetkellä. 
Tilaa tästä ilmoitus kun seuraavat matkat tulevat myyntiin.

HBL LÄSARRESA: ROSORNAS VISBY lähdöt ja hinnat - HBL läsarresa: Rosornas Visby

MENO PALUU MATKA HINTA ALK.    
06.08. ti 08.08. to HBL läsarresa: Rosornas Visby tis-tor 2 nätter, Finnair EUR 1,195.00 VARAA


Lisää kohteita

RONDO-LEHDEN MUSIIKKIMATKA WIENIIN - LUKIJAMATKAT RONDO-LEHDEN MUSIIKKIMATKA WIENIIN RONDO-LEHDEN MUSIIKKIMATKA WIENIIN

Wienin oopperakevään huiput ja Concertgebouw-orkesteri Musikvereinissa!

 

Rondon musiikkimatkalla keväisessä Wienissä on mahdollisuus kokea kaksi huippuesitystä, Mozartin Figaron häät ja Wagnerin Lohengrin Wienin Valtionoopperassa ja Klaus Mäkelän johtaman Amsterdamin Concergebouw-orkesterin konsertin Musikvereinissa.

Wienin Valtionooppera aloitti viime keväänä Figaron häillä uuden Mozartin Da Ponte -oopperoiden sarjan, jonka ohjauksesta vastaa Barrie Kosky. Se sai innostuneen vastaanoton teatterillisessa elävyydessään ja ensemble-hengessään. Kapellimestari Philippe Jordan päivittää orkesterin ainutlaatuista Mozart-perinnettä, ja solisteina laulavat Davide Luciano (kreivi Almavina), Federica Lombardi (kreivitär), Slávka Zámečníková (Susanna), Philippe Sly (Figaro) ja Isabel Signoret (Cherubino).

Kauden uutena tuotantona on Wagnerin Lohengrin, jonka kapellimestarina on syvällisenä Wagner-spesialistina tunnettu Christian Thielemann. Ohjaus on Jossi Wielerin. Solisteina ovat David Butt Philip (Lohengrin), Malin Byström (Elsa von Brabant), Martin Gantner (Terlamud), Anja Kampe (Ortrud) ja Georg Zeppenfeld (kuningas Heinrich).

Klaus Mäkelä aloittaa maailmankuulun Amsterdamin Concertgebouw-orkesterin ylikapellimestarina 2027 ja toimii siihen saakka sen taiteellisena partnerina. Rondon matkalla on mahdollisuus nauttia yhteistyön hedelmistä Musikvereinin Kultaisen salin suurenmoisessa akustiikassa. Teoksena on Mahlerin kolmas sinfonia.

Matkan musiikillisen annin lisäksi tutustumme Wieniin kaupunkikiertoajelulla ja Vanhankaupungin kävelykierroksella sekä vierailemme Pyhän Tapanin tuomiokirkossa ja Belvederen palatsissa. Vierailulla Haus Der Musik -museossa kuulemme Wienin filharmonikkojen historiasta ja mestarisäveltäjien elämästä.

Matkalla mukana Rondo-lehden päätoimittaja Harri Kuusisaari, joka esittelee ohjelman.