Vuoden 2020 maailmannäyttelyn isäntäkaupungissa Dubaissa aistit eksoottista kulttuuria yhdistettynä kansainväliseen tunnelmaan. Täällä kohtaavat vanha arabialainen ja huikea moderni arkkitehtuuri, värikkäät soukit kapeine kujineen ja valtavat ostoskeskukset kansainvälisine liikkeineen sekä vanhat beduiiniperinteet ja nykypäivän uusimmat innovaatiot.

Vaikka Dubai tunnetaan nykyään erityisesti ennätyksellisen suurista ja korkeista rakennuksistaan ja modernista ilmeestään, elää kaupungissa edelleen vahvasti myös perinteinen Lähi-idän kulttuuri. Matkan aikana tutustummekin syvemmin Arabiemiraattien historiaan ja perinteisiin. Kaikkialta maailmasta tuleviin innovaatioihin meidät puolestaan johdattaa vierailu Expo 2020 -maailmannäyttelyssä. Teemme myös päiväretken maan pääkaupunkiin Abu Dhabiin, jossa näemme upean Sheikh Zayedin moskeijan sekä Louvre-museon. Matkan päätteeksi ihailemme Dubain kaupunkikuvaa maailman korkeimmasta rakennuksesta, Burj Khalifasta käsin.

Ei lähtöjä myynnissä tällä hetkellä. 
Tilaa tästä ilmoitus kun seuraavat matkat tulevat myyntiin.

RONDO-LEHDEN MUSIIKKIMATKA PARIISIIN lähdöt ja hinnat

MENO PALUU MATKA HINTA ALK.    
07.05. su 11.05. to Rondo-lehden musiikkimatka Pariisiin su-to 4 yötä, Finnair EUR 2,199.00 VARAA


Lisää kohteita

RONDO-LEHDEN MUSIIKKIMATKA PRAHAAN - LUKIJAMATKAT RONDO-LEHDEN MUSIIKKIMATKA PRAHAAN RONDO-LEHDEN MUSIIKKIMATKA PRAHAAN

RONDO-LEHDEN OOPPERA- JA KONSERTTIMATKA PRAHAAN 13.-16.1.2023
Kysy viimeisiä paikkoja toimistostamme!

Musiikki on aina muodostanut tärkeän osan Tšekin musiikkielämää. Rondon lukijamatka Prahaan antaa mahdollisuuden tutustua Tšekin rikkaaseen musiikkikulttuuriin sen kolmen keskeisen edustajan ohjelmilla. Niissä näkyy sekä korkea kansainvälinen taso että omaperäinen kansallinen kulttuuri.

Tšekin filharmoninen orkesteri kuuluu Euroopan parhaisiin – sen soinnissa yhdistyvät austro-germaaninen kultivoituneisuus ja tšekkiläinen juurevuus. Konsertissamme itävaltalainen Manfred Honeck johtaa Wagner-ohjelman, jossa aikamme suurimpiin baritoneihin kuuluva Matthias Goerne laulaa kohtauksia oopperoista Tristan ja Isolde, Lentävä hollantilainen ja Valkyyria. Lisäksi akustisesti upeassa Rudolfinum-salissa kuullaan Franz Schmidtin neljäs sinfonia.

Prahan Valtionooppera perustettiin 1888 saksalaisena oopperana. Kommunistivallan aikana se toimi Smetana-teatterin nimellä. Kolme vuotta sitten se avattiin remontin jälkeen täydessä loistossaan, ja rikkaasti koristeltu uusrenessanssinen interiööri on Euroopan näyttävimpiä. Avajaisnäytöksenä oli Verdin Rigoletto, joka sai kansainvälisessä lehdistössä ylistävän vastaanoton. Se kuuluu myös matkamme ohjelmaan. Ohjaus on Barbora Horáková Jolyn. Nimiroolin laulaa islantilainen baritoni Olafur Sigurdason. Kapellimestarina on italialainen Vincenzo Milletari.

Kansallisteatteri Národní divadlo on puolestaan pitänyt esillä tšekkiläistä perinnettä, jonka hieno edustaja on Antonin Dvořákin ooppera Paholainen ja Kate. Se on jäänyt säveltäjän suositun Rusalkan varjoon, mutta sen värikkyys ja huumori valloittavat. Josef Kajetán Tylin farssiin perustuvassa oopperassa yhdistyy satumaisuus, folklore ja lyyrinen fantasia.