Vuoden 2020 maailmannäyttelyn isäntäkaupungissa Dubaissa aistit eksoottista kulttuuria yhdistettynä kansainväliseen tunnelmaan. Täällä kohtaavat vanha arabialainen ja huikea moderni arkkitehtuuri, värikkäät soukit kapeine kujineen ja valtavat ostoskeskukset kansainvälisine liikkeineen sekä vanhat beduiiniperinteet ja nykypäivän uusimmat innovaatiot.

Vaikka Dubai tunnetaan nykyään erityisesti ennätyksellisen suurista ja korkeista rakennuksistaan ja modernista ilmeestään, elää kaupungissa edelleen vahvasti myös perinteinen Lähi-idän kulttuuri. Matkan aikana tutustummekin syvemmin Arabiemiraattien historiaan ja perinteisiin. Kaikkialta maailmasta tuleviin innovaatioihin meidät puolestaan johdattaa vierailu Expo 2020 -maailmannäyttelyssä. Teemme myös päiväretken maan pääkaupunkiin Abu Dhabiin, jossa näemme upean Sheikh Zayedin moskeijan sekä Louvre-museon. Matkan päätteeksi ihailemme Dubain kaupunkikuvaa maailman korkeimmasta rakennuksesta, Burj Khalifasta käsin.

Ei lähtöjä myynnissä tällä hetkellä. 
Tilaa tästä ilmoitus kun seuraavat matkat tulevat myyntiin.

HBL JORDANIEN lähdöt ja hinnat - HBL Jordanien

MENO PALUU MATKA HINTA ALK.    
26.02. ma 04.03. ma HBL Läsarresa till Jordanien, mån-mån 7 dagar, Turkish Airlines EUR 2,699.00 VARAA


Lisää kohteita

RONDO-LEHDEN MUSIIKKIMATKA BERLIINIIN - LUKIJAMATKAT RONDO-LEHDEN MUSIIKKIMATKA BERLIINIIN RONDO-LEHDEN MUSIIKKIMATKA BERLIINIIN

Euroopan johtaviin kulttuurimetropoleihin lukeutuva Berliini tarjoaa enemmän elämyksiä kuin moni kokonainen valtio. Kaupungin ympärivuotinen kulttuuri- ja musiikkitarjonta on valtava. Berliinin voit kokea kerta toisensa jälkeen aina uudella tavalla. Koe huippuoopperat, Berliinin filharmonikot sekä Potsdamin aarteet!


Rondon lokakuinen musiikkimatka Berliiniin tarjoaa monipuolisen ohjelman orkesterimusiikkia ja oopperaa maailman huipulta sekä retken Potsdamiin. Tulopäivän iltana kuulemme Filharmoniassa Berliinin filharmonikkojen konsertin, jonka johtaa legendaarinen kapellimestari Zubin Mehta. Päänumerona on Gustav Mahlerin viides sinfonia.

Kaupungin kolmesta oopperatalosta keskitymme tällä matkalla historiallisessa keskustassa sijaitsevaan, upeaksi entisöityyn Valtionoopperaan. Siellä nähdään ensin W.A. Mozartin Idomeneo. Säveltäjän ensimmäinen mestariteos on täynnä taiturillisia aarioita ja komeita kuorokohtauksia. Tuotannon on ohjannut David McVicar, ja musiikin johtaa Pierre Dumoussaud. Toisena oopperana on Giuseppe Verdin Aida, joka on Valtionoopperan kauden ensimmäinen uusi produktio. Ohjaajana on Calixto Bieito ja kapellimestarina Nicola Luisotti. Pääosia laulavat María José Siri (Aida), Ivan Magrì (Radamès) ja Ekaterina Semenchuk (Amneris). Oppaamme, Saksan kulttuurin asiantuntija Mikael Merenmies johdattaa Berliinin päänähtävyyksiin sekä puolenpäivän retkellä vieressä sijaitsevan Potsdamin kulttuurisiin aarteisiin.